How many locks are open?

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles
35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

One Day He Found His Wife

A man returns home early from work one afternoon to find his wife spread out on the bed, puffing and panting. “What are you doing?” the man…

Three Bulls on the Ranch

Three bulls were on a ranch when they heard that another bull was being introduced. Each bull had a different perspective on how they would handle the…

Meghan Markle’s 2 demands before ever reconciling with Prince William and Kate Middleton revealed by expert

Meghan Markle and Prince Harry’s exit from royal duties in 2020 strained their ties with the royal family. Now in Montecito, California, they focus on raising their…

KEEPING HOWIE IN OUR THOUGHTS AND PRAYERS.

Isabella Strahan in Tears Over Cancer Update

After being overjoyed about the chemotherapy news she received earlier this week, Isabella Strahan is sharing another heartbreaking update. In the newest YouTube video, Strahan revealed she’s…

The case that shook the globe

A woman who was nine months pregnant learned that she had a dead baby inside of her. Even though she was in the last 100 meters, the…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *